Ontwerp en engineering

ARCON houtconstructies heeft alle specialistische kennis en deskundigheid in eigen huis om uw bouwplannen te realiseren. De houtconstructies worden door ons engineeringsteam constructief technisch uitgewerkt met aandacht voor een zorgvuldige detaillering gericht op duurzaamheid, functionaliteit en vormgeving.

Wat kunnen wij voor u betekenen:

Full Service

Op basis van een goed technisch ontwerp worden de houtconstructies door ons projectteam begeleid in werkvoorbereiding, productie en uitvoering. Ons team staat altijd voor u klaar om in goede samenwerking tot realisatie van uw project te komen. Klantvriendelijkheid, kwaliteit en service zijn hierbij de pijlers van onze organisatie.

Hoge kwaliteit

Projecten van ARCON houtconstructies kenmerken zich door een hoog kwaliteitsniveau wat zeker in de detaillering tot uitdrukking komt. We vertalen uw architectonische wens naar constructieve uitvoering binnen een betaalbaar budget. Dit vraagt kennis en kundigheid, een verantwoordelijkheid die we graag op ons nemen.

Het Houtbouw Collectief

ARCON houtconstructies bv participeert in het Houtbouw Collectief, een samenwerkingsverband tussen ARCON, ingenieursbureau en bouwpartners gericht op houtbouw en houtconstructies.
Meer informatie.